Rozpoczęliśmy nowy Projekt pn. Dom dla Rodziny, który ma na celu umożliwienie powrotu dzieci przebywających w Rodzinnych Domach Dziecka do ich domu rodzinnego. Zorganizowaliśmy pomoc dla samotnego ojca piątki dzieci z okolic Krakowa, które nie mogły z nim mieszkać ze względu na złe warunki mieszkaniowe. W ramach pomocy Fundacja wynajęła dla rodziny dom na okres jednego roku i umożliwiła powrót dzieciom. Informacje odnośnie możliwości wsparcia Projektu można znaleźć w Aktualnościach w kolumnie Wydarzenia, gdzie będziemy Państwa informować o wszelkich akcjach.

Projekt Dom dla Rodziny można wesprzeć wpłacając darowiznę na konto Fundacji : PKO Bank Polski SA O/Kraków 59 1020 2892 0000 5002 0559 2995, wpisując w tytule przelewu „darowizna dla rodziny z okolic Krakowa” lub można skorzystać z formularza umożliwiającego wpłatę środków za pomocą systemu PayU znajdującego się w zakładce Wsparcie. Osoby, które chciałyby pomóc w zakresie rzeczowym lub jako wolontariusze, prosimy o kontakt z naszym Biurem.

Dom dla Rodziny_Fundacja im Jacka i Piotra Michalskich